Free to watch the championships

It is free to watch the 2023 Canoe Sprint Nordic Championships. There is a grandstand, livestream and speaker at the venue so you have the best possibilities to follow the races. Lunch and other refreshments will be available in the food stand at the venue. 

Vandreture

Silkeruten, Sindbjerg-Stoubjerg eller Trækstien er bare eksempler på vandreture, hvor du oplever Søhøjlandets fantastiske natur.

Se mere her: https://detskerisilkeborg.dk/outdoor-og-fritid/vandreruter-i-sohojlandet/

MTB

MTB-tilbuddet i Silkeborg er det bedste i Danmark. Her finder du tilbud til alle slags MTB og alle tekniske niveauer. Flow for alle i Vesterskoven og naturoplevelser i Gjern bakker. Teknisk XC i Nordskoven, Enduro på Danmarks Tag og masser af hop i bikeparken på alle niveauer. 

Se mere her: https://detskerisilkeborg.dk/outdoor-og-fritid/mtb/

Søbade

Silkeborgs mange søbade er populære samlingssteder for Silkeborgenserne. Ofte binder de bylivets nærvær sammen med naturen, og ved de nye søbade ved Almindsø finder du både sauna-foreninger og badebroer til børnene.


Se mere her: https://detskerisilkeborg.dk/outdoor-og-fritid/sobade/

Klatreparken

Klatreparken Silkeborg er Silkeborgs nyeste store outdoor-attraktion, der skyder frem i træerne over Silkeborg BikePark. Her finder du en stor klatrepark med op til 6 klatrebaner (fra 6 år). Herudover er der en legeplads til de mindste (1-4 år), en stor madpakkehytte med tagterrasse, og flot udsigt til Silkeborg, og spiseområder med borde og bænke samt et stort bålsted med grillrist.

Se mere her: https://detskerisilkeborg.dk/kultur-attraktioner/attraktioner/klatreparken-silkeborg/


Find meget mere om alle mulighederne i Silkeborg her: